Adakah anda mencari supplier trofi?

Pembekal Trofi #1 Di Malaysia.

Kami telah membekalkan trofi, anugerah dan pingat selama lebih dari 30 tahun.

Apa yang anda cari hari ini?

Jimat masa. Jimat wang.

Biarkan pasukan berpengalaman kami membantu anda dengan proses pemilihan & reka bentuk piala.
👇🏻

Kenapa Pilih Kami Sebagai Kedai Trofi Anda?

Proses unik kami untuk bekerjasama dengan pelanggan kami membuat pemilihan dan reka bentuk trofi yang sempurna – mudah, menyeronokkan dan mudah!

Reka Bentuk Penyesuaian + Percuma

Trofi/Piala Dan Medal – Direka Khas Untuk Anda

Semua trofi kami disenaraikan di laman web dan katalog kami disesuaikan sepenuhnya dan anda boleh memperibadikannya dengan gaya apa saja yang anda inginkan. Di sinilah anda boleh mendapatkan piala dan anugerah tersuai anda! Kami menyediakan perkhidmatan reka bentuk secara percuma juga. Kami mempunyai pereka pakar kami sendiri untuk menyediakan trofi yang sempurna untuk keperluan anda. Apa sahaja reka bentuk hanya terhad kepada imaginasi anda!

Tiada Perintah Minimum

Untuk Syarikat & Individu

Kami mengambil pesanan dengan banyak kuantiti pesanan. Ini bermakna jika anda hanya memerlukan 1-10 unit trofi yang kami dapat memenuhinya juga. Walau bagaimanapun, ia tidak mengatakan bahawa – lebih banyak trofi yang anda pesan, semakin menarik harga trofi menjadi. Harga borong tersedia terus dari pengeluar trofi. Kami adalah pembuat trofi terkemuka dengan harga yang berpatutan. Sekiranya anda mencari trofi murah di kedai trofi kami, teruskan ke kedai online kami untuk melihat bekalan trofi kami.

Support WhatsApp Segera

Memilih Trofi: Mudah Sebagai 1-2-3!

Sembang langsung kami dan sokongan & perkhidmatan pelanggan yang luar biasa adalah apa yang kami bangga sebagai pembekal trofi. Kami faham bahawa memilih piala dapat dengan cepat menjadi sakit kepala apabila terdapat ribuan dan ribuan produk untuk dipilih. Itulah sebabnya apabila kita berkomunikasi dengan pelanggan kami, kami dengan cepat membuat senarai pendek ke trofi 3-5 berdasarkan belanjawan, jenis trofi, dan spesifikasi reka bentuk. Kemudian kami membuat katalog bersifat hyper untuk memenuhi keperluan pelanggan kami.

Who Has OnlyOneMY Supplied Trophies To?

Kami telah membekalkan hadiah trofi, anugerah, dan hadiah korporat untuk pelbagai pelanggan dari individu hingga jenama korporat yang besar.

Berikut adalah beberapa jenama yang kami telah bekerjasama dengan:

Need Help Selecting A Trophy?
WhatsApp Instant Support 👇🏻

1-Click WhatsApp Now

012-328-6038 (Edson)

Click to send WhatsApp Message

Business Name: OnlyOneMY | Trophy Malaysia Supplier Business Image: https://onlytrophy.my/wp-content/uploads/2018/05/icon.png Street Address: 01-08-01, Brem Park, Jalan Selesa 2 City: Kuala Lumpur State: Wilayah Persekutuan Country: Malaysia Postal Code: 58200 Phone Number: 012-222-6038 Business Email: [email protected] Business Website: Business Hours: Mon-Sun 9am - 9pm Map URL: https://goo.gl/maps/8NWcJg4o5M22 Photo: Price Range: $300